Vi er El Alliansen

I EL Alliansen ønsker vi å være kundens allierte. Vårt mål er at du som kunde skal være så fornøyd at du velger å anbefale oss videre.

Vi vil gjøre det tydelig at vi kun ønsker det beste for våre kunder. Dette skal vi gjøre ved å være forutsigbar hva gjelder pris, kvalitet, effektivitet og pålitelighet. I tillegg vil vi kunne hjelpe våre kunder å gjøre smartere – og ikke minst lønsomme – valg, basert på lang erfaring innen elektrikeryrke.

Gjengen du møter i EL Alliansen er erfarne elektrikere som ønsker å gi deg som kunde en riktig hyggelig serviceopplevelse. Her har vi håndplukket de beste av de beste innen elektrikerfaget. Vi jobber for å komme når vi lover, og skulle noe oppstå, sier vi ifra. Vi blir enig om pris før vi begynner, slik at du kan være trygg på hva det vil koste. Skulle noe oppstå etter at vi har dratt, har du garanti på både produkter og tjenester. Vi har kun ett mål, og det er å gjøre deg som kunde fornøyd

Trenger du elektriker?

Vi tar ditt behov på alvor og sikrer at du får det beste ut av ditt elektriske system. Velg EL Alliansen for trygghet, kvalitet og ekspertise. Kontakt oss i dag for en gratis befaring og la oss bidra til å gjøre ditt hjem enda bedre!

Bestill befaring

Sertifikater

Samarbeidspartnere