Våre tjenester

Boliginstallasjon

Uansett om du bygger nytt, renoverer eller bare vil oppgradere det elektriske systemet i din bolig, har EL Alliansen løsningen for deg. Med vår ekspertise i alt fra grunnleggende installasjoner til avanserte smarthjem-løsninger, kan du være sikker på at hjemmet ditt er i de beste hender.

Les mer

Elektrikervakt Oslo

Det er sjeldent vi kan planlegge når lynet vil slå ned eller når andre akutte hendelser oppstår. Nettopp derfor har vi opprettet en egen vakttjeneste som du kan ringe når krisen inntreffer. Når du trenger oss mest, er vi her for deg.

Les mer

Oppgradering av sikringsskap

Er ditt sikringsskap gammelt, slitent, eller møter det ikke dagens sikkerhetsstandarder? Da kan det være på tide med en oppgradering!

Les mer

Termostat til varmekabler

Nyt komforten og effektiviteten av termostat til varmekabler i ditt hjem. Enten det er på badet, i stuen, eller under kjøkkengulvet, sørger våre erfarne teknikere for en sømløs installasjonsprosess.

Les mer

Ladestasjon til elbil

Med en stadig økende andel elbiler på norske veier, har behovet for pålitelige og effektive hjemmeladere aldri vært større. EL Alliansen er her for å sikre at din elbil alltid er klar for neste tur med vår profesjonelle installasjon av elbil-ladere.

Les mer

Legge varmekabler

Følelsen av varme føtter på et kaldt gulv er ubeskrivelig. Med norske vintre vet vi hvor viktig det er med en jevn og behagelig varme i hjemmet. Hos EL Alliansen tilbyr vi profesjonell legging av varmekabler, slik at du kan nyte denne komforten hver eneste dag.

Les mer

El-sjekk

Elektrisitet er en essensiell del av hverdagen vår, men det bringer også potensielle farer hvis ikke systemet er sikkert og i god stand. Med en el-sjekk, utført av erfarne elektrikere, kan du sove trygt om natten, vitende om at ditt elektriske system fungerer som det ska

Les mer

Komfyrvakt

Vi er her som din ekspert på kjøkkensikkerhet. I en travel hverdag er det lett å glemme en kasserolle på komfyren, men med en komfyrvakt installert, blir dette en bekymring mindre. La oss hjelpe deg med å gjøre kjøkkenet ditt tryggere for deg og dine kjære.

Les mer

Andre tjenester

Sertifikater

Samarbeidspartnere