Tjenester

El-sjekk

Elektrisitet er en essensiell del av hverdagen vår, men det bringer også potensielle farer hvis ikke systemet er sikkert og i god stand.

Spesielt ved salg av bolig, vil det være viktig å utføre en el-sjekk for hjemmet. Med en el-sjekk fra EL Alliansen kan du være trygg på at ditt elektriske system er sikkert, effektivt og i tråd med gjeldende forskrifter.

Vi hjelper deg også å laste opp dokumentasjon for utført arbeid i boligmappen din helt kostnadsfritt!

Hvorfor få en el-sjekk fra EL Alliansen?

Vi ønsker å være våre kunders allierte. I det ligger det at vi ønsker det beste for våre kunder.

Med oss får du ingen overraskelser – vi gir deg en klar prisoversikt før sjekken utføres og svarer deg på alle spørsmål du måtte ha.

Vårt team er lisensiert og har omfattende kunnskap om de nyeste forskriftene og standardene. Hos oss jobber det kun de beste av de beste, noe som garanterer deg som kunde at arbeidet er gjort på korrekt måte, med en nøye utførelse.

Fordeler med en el-sjekk

  • Reduser risikoen for elektriske ulykker i hjemmet
  • Bedre forutsetninger for salg av bolig
  • Et oppdatert og sikkert elektrisk system kan øke boligens verdi
  • Mange forsikringsselskaper setter pris på regelmessige el-sjekker, og det kan påvirke vilkårene for boligforsikringen din
  • Identifiser problemer før de blir dyre reparasjoner

Det grønne skiftet

Har du tenkt på det grønne skiftet? En El-sjekk kan være en fin anledning til å oppgradere boligen for fremtiden. Fremover er det flere elementer som ikke vil være en del av norsk standard. Vær derfor heller tidlig ute med å bytte ut gamle eller utdaterte løsninger.

Trenger du en El-sjekk av det elektriske anlegget? Kontakt oss i dag for å avtale en tid som passer deg!

Trenger du elektriker?

Vi tar ditt behov på alvor og sikrer at du får det beste ut av ditt elektriske system. Velg EL Alliansen for trygghet, kvalitet og ekspertise. Kontakt oss i dag for en gratis befaring og la oss bidra til å gjøre ditt hjem enda bedre!
Bestill befaring