Oppgradering av sikringsskap

Er ditt sikringsskap gammelt, slitent, eller møter det ikke dagens sikkerhetsstandarder? Da kan det være på tide med en oppgradering! Vi i EL Alliansen står også klare til å bistå deg med søknad for heving av hovedsikring.

Derfor bør du oppgradere sikringsskapet

Eldre sikringsskap kan representere en risiko for kortslutninger, overbelastning eller til og med brann. Et oppdatert sikringsskap reduserer disse risikoene betydelig.

Selv om det er en initial kostnad ved oppgradering, kan investeringen over tid spare penger ved å forhindre potensielle skader på person eller eiendom. Bedre å være i forkant.

Det meste av elektrikerarbeid har men ikke lov til å utføre på egen hånd! Det er viktig å ha en sertifisert elektriker som kan gi råd om den beste løsningen for en bestemt bolig og som kan utføre installasjonen på en sikker og effektiv måte.

Som en ekstra trygghet for deg som kunde tilbyr vi også garanti på arbeidet som er utført.

Våre tjenester inkluderer

  • Gratis befaring og vurdering av ditt nåværende sikringsskap
  • Anbefalinger for oppgradering basert på dagens standarder og dine spesifikke behov
  • Rask og effektiv installasjon med minimal ulempe for deg som kunde

Er du ikke helt sikker på om sikringsskapet trenger en oppgradering? Da er det bare å ringe oss eller sende et bilde på mail, så ser vi på det helt gratis!

Trenger du elektriker?

Vi tar ditt behov på alvor og sikrer at du får det beste ut av ditt elektriske system. Velg EL Alliansen for trygghet, kvalitet og ekspertise. Kontakt oss i dag for en gratis befaring og la oss bidra til å gjøre ditt hjem enda bedre!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere