El-sjekk

Elektrisitet er en essensiell del av hverdagen vår, men det bringer også potensielle farer hvis ikke systemet er sikkert og i god stand. Med en el-sjekk, utført av erfarne elektrikere, kan du sove trygt om natten, vitende om at ditt elektriske system fungerer som det ska

Hva er en el-sjekk?

En el-sjekk er en grundig kontroll av det elektriske anlegget i din bolig eller bedrift. Den sikrer at alt er i trygg og god stand, og oppdager potensielle feil eller mangler som kan medføre fare for brann eller elektriske støt. Med en el-sjekk, utført av erfarne elektrikere, kan du sove trygt om natten, vitende om at ditt elektriske system fungerer som det skal.

Elektrisitet er en essensiell del av hverdagen vår, men det bringer også potensielle farer hvis ikke systemet er sikkert og i god stand.

Spesielt ved salg av bolig, vil det være viktig å utføre en el-sjekk for hjemmet. Med en el-sjekk fra EL Alliansen kan du være trygg på at ditt elektriske system er sikkert, effektivt og i tråd med gjeldende forskrifter.

Vi hjelper deg også å laste opp dokumentasjon for utført arbeid i boligmappen din helt kostnadsfritt!

Hvorfor få en el-sjekk fra EL Alliansen?

Vi ønsker å være våre kunders allierte. I det ligger det at vi ønsker det beste for våre kunder.

Kontroll av elektrisk anlegg er ikke bare viktig — det er essensielt for din sikkerhet og velvære. Gamle eller feilinstallerte elektriske systemer kan føre til alvorlige risikoer. Ved å gjennomføre regelmessige kontroller, som en el-sjekk, reduseres risikoen for ulykker betraktelig.

Med oss får du ingen overraskelser – vi gir deg en klar prisoversikt før sjekken utføres og svarer deg på alle spørsmål du måtte ha.

Vårt team er lisensiert og har omfattende kunnskap om de nyeste forskriftene og standardene. Hos oss jobber det kun de beste av de beste, noe som garanterer deg som kunde at arbeidet er gjort på korrekt måte, med en nøye utførelse.

Sjekk av elektrisk anlegg: hvor ofte er det nødvendig?

Svaret avhenger av flere faktorer, inkludert anleggets alder, bruk og tidligere inspeksjonsfunn. Som en tommelfingerregel anbefales det å gjennomføre en el-sjekk hvert femte år.

Trenger du en El-sjekk av det elektriske anlegget? Kontakt oss i dag for å avtale en tid som passer deg!

Fordeler med en el-sjekk

 • Reduser risikoen for elektriske ulykker i hjemmet
 • Bedre forutsetninger for salg av bolig
 • Et oppdatert og sikkert elektrisk system kan øke boligens verdi
 • Mange forsikringsselskaper setter pris på regelmessige el-sjekker, og det kan påvirke vilkårene for boligforsikringen din
 • Identifiser problemer før de blir dyre reparasjoner

Det grønne skiftet

En El-sjekk kan være en fin anledning til å oppgradere boligen for fremtiden. Fremover er det flere elementer som ikke vil være en del av norsk standard. Vær derfor heller tidlig ute med å bytte ut gamle eller utdaterte løsninger.

 

Ofte stilte spørsmål

 • Hvor lang tid tar en el-sjekk?

  Varigheten av en el-sjekk kan variere basert på boligens størrelse og anleggets kompleksitet. Det tar vanligvis noen timer.

 • Hvordan forbereder jeg meg til en el-sjekk?

  Sørg for god tilgang til alle komponenter i det elektriske anlegget. Det inkluderer sikringsskap, stikkontakter og brytere.

 • Hva skjer hvis det oppdages feil under el-sjekken?

  Eventuelle feil eller mangler vil bli rapportert til deg, sammen med anbefalinger for nødvendige tiltak eller reparasjoner.

Trenger du elektriker?

Vi tar ditt behov på alvor og sikrer at du får det beste ut av ditt elektriske system. Velg EL Alliansen for trygghet, kvalitet og ekspertise. Kontakt oss i dag for en gratis befaring og la oss bidra til å gjøre ditt hjem enda bedre!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere