Ladestasjon

Med en stadig økende andel elbiler på norske veier, har behovet for pålitelige og effektive hjemmeladere aldri vært større. Uansett om du bor i enebolig, rekkehus eller leilighet, finner vi en ladeløsning som passer til ditt behov.

Med en stadig økende andel elbiler på norske veier, har behovet for pålitelige og effektive hjemmeladere aldri vært større. EL Alliansen er her for å sikre at din elbil alltid er klar for neste tur med vår profesjonelle installasjon av elbil-ladere.

Hvorfor velge elbil-lader installasjon fra EL Alliansen?

Vårt team har bred erfaring med installasjon av elbil-ladere for ulike bilmodeller og merker. Vi sørger for at installasjonen overholder alle sikkerhetsstandarder, slik at du kan lade bilen trygt.

Uansett om du bor i enebolig, rekkehus eller leilighet, finner vi en ladeløsning som passer til ditt behov.

Fordeler med egen elbil-lader

  • Betydelig raskere enn standard stikkontakt
  • Lad bilen på natten når strømprisene ofte er lavere
  • Støtt overgangen til bærekraftig transport ved å ha en elbil og lade effektivt
  • Moderne ladere gir deg oversikt og kontroll via apper

Ikke stol på tilfeldige stikkontakter for å lade din elbil. Sikre deg en pålitelig og effektiv lading med EL Alliansen. Ta kontakt med oss i dag for en kostnadsfri befaring!

Ingen skjulte kostnader

Hos oss er det ingen skjulte kostnader. Vi gir deg en klar prisoversikt før arbeidet starter.

Vi står alltid bak vårt arbeid og tilbyr garanti på både installasjon og produkt. Skulle det oppstå utfordringer, er vi raske med å rette opp.

Trenger du elektriker?

Vi tar ditt behov på alvor og sikrer at du får det beste ut av ditt elektriske system. Velg EL Alliansen for trygghet, kvalitet og ekspertise. Kontakt oss i dag for en gratis befaring og la oss bidra til å gjøre ditt hjem enda bedre!

Kontakt oss

Sertifikater

Samarbeidspartnere